DECIZIE COLEGIUL MEDICILOR STOMATOLOGI SATU MARE

Taxele către CMS SM nu vor fi plătite pe perioada întreruperii activității. 

Această decizie, votată în unanimitate, precum și alte recomandări de protecție socială au fost comunicate colegilor încă din data de 25.03.2020.

 Având în vedere situația de urgență în care ne găsim Consiliul local al CMS Satu Mare a hotărât suspendarea plății cotizației începând cu luna Martie 2020 până ne vom putea întoarce în cabinete. 

Pentru cei care ați plătit cotizația în avans acesta se va reporta după sistarea situației de urgență. 

Pentru suspendarea contractelor de incinerare deșeuri periculoase se pot notifica în scris firmele cu care aveți contracte. 

Pentru Stericycle perioada maximă este de trei luni. 

Contact la adresa customer.service@stericycle.com sau la numarul 021.457.09.75 . 

Se poate și pe o perioadă mai scurtă cu prelungire tot in scris. 

sc ecosincron srl , ecosincron@gmail.com 0361413354 –

Biopak TELEFON/FAX 0262 – 21 31 41 0748-110606 / 0744-196643 EMAIL office@biopak.ro biopakcenter@hotmail.com ADRESA: Baia Mare , Str.Gh.Sincai nr.33 Județul Maramures

 Serviciul CATV poate fi suspendat temporar, pe o perioada minima de 1 luna si maxima de 3 luni. 

Pentru aceasta, titularul trebuie sa se adreseze unui punct de lucru RCS&RDS, cu actul de identitate, in orice zi a lunii, conform programului din punctele noastre de prezenta. 

Platile trebuie sa fie la zi, iar suspendarea va intra in vigoare de la data de 1 a lunii urmatoare. In aceasta situatie, daca ai incheiat cu RCS & RDS un contract pe o perioada determinata, contractul tau se prelungeste automat cu perioada solicitata pentru suspendare. Se poate suspenda și contractul cu Florisal

In ceea ce priveste modificarea cuatumului cotizatiei lunare, avand in vedere si perioada dificila care va urma, s-a votat mentinerea taxelor aferente anului 2019 .

CONDUCEREA COLEGIULUI MEDICILOR STOMATOLOGI SATU MARE